Over ons


We zijn een consortium van Tilburg University, de Universiteit van Wageningen, Erasmus Universiteit Rotterdam, Kijk op beroepsonderwijs en het Expertisecentrum beroepsonderwijs.

Marianne van Woerkom

Universiteit van Tilburg
Projectleider

Marianne van Woerkom is hoogleraar Positieve Organisatie Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en tevens werkzaam aan de Universiteit van Tilburg. Zij is projectleider van het consortium STRKMBO en vooral betrokken bij de begeleiding van het onderzoek dat in het kader van dit project plaats vindt.

Valesca Tobias

Universiteit van Tilburg

Onderzoeker

Valesca Tobias werkt als Ph. D. kandidaat aan de Universiteit van Tilburg,department Human Resource Studies. In dit project zal zij bij alle facetten betrokken zijn en als spin in het web optreden.

Arnold Bakker

Erasmus Universiteit Rotterdam

Onderzoeker

Arnold Bakker is hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Binnen het project zal hij zich bezig houden met de onderzoeksmatige facetten.

Christina Meyers

Universiteit van Tilburg

Onderzoeker

Christina Meyers werkt als universitair docent bij de vakgroep Human Resource Studies, Tilburg University. Haar expertise omvat talentmanagement en toegepaste positieve psychologie. Zij is vooral betrokken bij de begeleiding van het onderzoek dat in het kader van dit project wordt uitgevoerd.

Mark Hesseling

Kijk op beroepsonderwijs

Trainer, aanspreekpunt voor instellingen

Mark heeft als praktijkgericht onderzoeker en onderwijskundig veel ervaring in het mbo, zowel in het werkveld, de onderzoekswereld en de overheid. In het project is hij vooral betrokken bij de trainingen, de professionele leergemeenschap en aanspreekpunt voor de participerende mbo-instellingen.

Eva-Maria Ternité

Cinop

Trainer, aanspreekpunt voor instellingen

De ontwikkeling van mensen en teams vormt de rode draad in mijn werk. Ik werk bij CINOP en ben in mbo en vo aan de slag waar het gaat om talentontwikkeling, loopbaanbegeleiding, teamontwikkeling. De ontwikkeling en uitvoering van de trainingen Sterk in je werk was bijzonder plezierig en heeft mij ook weer mooie leermomenten opgeleverd voor mijn eigen professionele ontwikkeling.

Piety Runhaar

Universiteit Wageningen

Onderzoeker

Piety Runhaar werkt als universitair hoofddocent bij de leerstoelgroep Education and Learning Sciences, Wageningen University & Research. Zij verricht al jarenlang onderzoek naar de professionele ontwikkeling van mbo-docenten en zal zich binnen dit project vooral bezighouden met de onderzoeksmatige aspecten van de training voor docenten.

Zelf aan de slag

Download gratis instructiemateriaal voor het opzetten van een training binnen je eigen organisatie.

Organiseer een Training